centre estetica Cardedeu

Tractaments Facials

En el nostre centre d’estètica Cardedeu us oferim una extensa varietat de tractaments pel vostre rostre:

 

Anti-edat Global: Tractament que millora els problemes de flacciditat i fermesa de forma espectacular i immediata.

Anti-arrugues / línies d’expressió: L’alternativa cosmètica a les injeccions amb botox. Comba’t, prevé i redueix les arrugues i línies d’expressió al mateix temps que millora la fermesa i l’elasticitat de la pell.

Firmesa / Lifting: Amb aquest tractament de radiofreqüència: Redefineix el teu òval facial! Aquest tractament fa que el teu cos torni a produir el col·làgen i l’elastina que es va perdent amb el pas del temps, retornant així la finor i bellesa pròpies a la teva pell.

Anti-taques: Tractament corrector anti-taques i anti-arrugues totalment innovador i amb resultats duradors.

Lluminositat / Vitalitat: Hidratació i confort extrem. Qualsevol tipus de pell obtindrà els seus beneficis amb aquest intensiu tractament hidratant especialment les exposades al sol. Aconseguir un nivell òptim d’hidratació durador és possible gràcies a l’alta tecnologia dels seus principis actius.

Desintoxicant / acné: Torna a establir el correcte equilibri hidro-lipídic, normalitzant-lo i purificant la pell.

Glicòlic estètic: Exfoliació progressiva de la pell. El tractament amb àcid glicòlic atenua taques, minimitza arrugues i deixa a la pell preparada per a absorbir amb major facilitat els principis actius que s’apliquin posteriorment.

Neteja de cutis profunda: Higiene profunda personalitzada per a cada tipus de pell, ja sigui normal, delicada, seca, mixta o amb greix.

Permanent i tint de pestanyes: És una tècnica que permet accentuar la curvatura natural de les pestanyes. Aquest efecte s’obté gràcies a l’aplicació de petits bigudís triats en funció de la llargada de les pestanyes i fixat sobre les parpelles mitjançant un producte adhesiu, i a l’actuació d’un gel de permanent i un neutralitzant. Es finalitza amb un tint de pestanyes per intensificar la mirada.

Tots els nostres tractaments són personalitzats i els adaptem a cada tipus de pell i necessitat.