Tractaments

TRACTAMENTS FACIALS

En el nostre centre d’estètica Cardedeu us oferim una extensa varietat de tractaments pel vostre rostre:

Anti-edat Global: Tractament que millora els problemes de flacciditat i fermesa de forma espectacular i immediata.
Anti-arrugues / línies d’expressió: L’alternativa cosmètica a les injeccions amb botox. Comba’t, prevé i redueix les arrugues i línies d’expressió al mateix temps que millora la fermesa i l’elasticitat de la pell.
Firmesa / Lifting: Amb aquest tractament de diatèrmia podras definir el teu òval facial aconseguint que el teu cos torni a produir el col·làgen i l’elastina que es va perdent amb el pas del temps, retornant així la finor i bellesa pròpies a la teva pell.
Anti-taques: Tractament corrector anti-taques i anti-arrugues totalment innovador i amb resultats duradors.
Lluminositat / Vitalitat: Hidratació i confort extrem. Qualsevol tipus de pell obtindrà els seus beneficis amb aquest intensiu tractament hidratant especialment les exposades al sol. Aconseguir un nivell òptim d’hidratació durador és possible gràcies a l’alta tecnologia dels seus principis actius.
Desintoxicant / acné: Torna a establir el correcte equilibri hidro-lipídic, normalitzant-lo i purificant la pell.
Glicòlic estètic: Exfoliació progressiva de la pell. El tractament amb àcid glicòlic atenua taques, minimitza arrugues i deixa a la pell preparada per a absorbir amb major facilitat els principis actius que s’apliquin posteriorment.
Neteja de cutis profunda: Higiene profunda personalitzada per a cada tipus de pell, ja sigui normal, delicada, seca, mixta o amb greix.
Lifting i tint de pestanyes: És una tècnica que permet accentuar la curvatura natural de les pestanyes. Aquest efecte s’obté gràcies a l’aplicació de petits motlles triades en funció de la llargada de les pestanyes i fixades sobre les parpelles mitjançant un producte adhesiu, i a l’actuació d’un gel de permanent i un neutralitzant. Es finalitza amb un tint de pestanyes per intensificar la mirada.

Tots els nostres tractaments són personalitzats i els adaptem a cada tipus de pell i necessitat.

 

Tractaments-Facials

 

TRACTAMENTS CORPORALS

En el nostre centre d’estètica Cardedeu tenim una àmplia gama de tractaments corporals per poder oferir el millor tractament a cadascún dels nostres clients.

Peeling corporal amb sals del mar mort: Elaboració de preparats amb sals del mar mort, oli d’atmetlles o avellanes i olis essencials segons els beneficis que volem obtenir.
Fangteràpia: Les propietats curatives del fang es basen en el poder regenerador, refrescant, desinflamant, descongestionant, purificador, cicatritzant, antisèptic, absorbent i calmant que posseeix la terra. S’aplica un embolcall i es cobreix amb manta de sudoració.
Algoteràpia: Mitjançant l’embolcall amb algues el nostre organisme absorbeix molts oligoelements que li ajuden a remineralitzar-se. Les algues exerceixen un efecte relaxant, calmen el dolor i són antiinflamatòries. També eliminen toxines i estimulen la circulació. L’algoteràpia està recomanada per un ventall molt ampli de tractaments: Millorar algunes malalties de la pell, ajuda en casos de sobrepes, celul·litis i si redueix el dolor si patim seqüeles de traumatismes ossis.
Drenatge limfàtic: El drenatge limfàtic es basa en l’ús de moviments lleugers, rítmics i helicoïdals per accelerar el moviment dels fluids limfàtics de l’organisme.L’ús més comú i tradicional del drenatge limfàtic manual, en clínica, és la reducció d’edemes. Però en els últims anys s’ha començat a utilitzar per tractaments estètics. Està especialment indicat per edemes, transtorns d’origen reumàtic, cames cansades, i també per afavorir l’eliminació de líquids, la celul·litis. El drenatge limfàtic s’utilitza habitualment i amb molt bons resultats com a tractament post-liposucció.
Quiromassatge (parcial o complert): L’acció del quiromassatge o massatge terapèutic, consisteix en pressionar, fregar o copejar rítmicamentel amb les mans i amb la intensitat adequada, determinades zones del cos (principalment les masses musculars) amb finalitats terapèutiques, esportives, de relaxació, etc. Es poden realitzar, entre d’altres manipulacions, amassaments, friccions, percussions, pessics, frecs, petits clics i vibracions.
Massatge anti-estrès: El massatge relaxant actua sobre els punts de tensió del pacient. Es realitzen moviments circulars en nusossituats a l’esquena, el múscul trapezi i la columna. Per aconseguir una major relaxació del pacient es poden utilitzar l’aromateràpia i la musicoteràpia.Aquest tipus de massatge està indicat per a persones amb dificultat per agafar el son, excés d’activitat, estrès, humor canviant o mala concentració.
Massatge per a l’embaràs: Els massatges durant l’embaràs actuen com una teràpia corporal que ajuden a la futura mare a sentir-se millor, reduint el cansament i l’estrès. Com sabem, durant el període de l’embaràs, el cos de la dona pateix diversos canvis i alguns arriben a causar incomoditat, tensió, fatiga o angoixa. Els massatges ajuden a reduir les molèsties.

No oblidis consultar al teu metge abans de fer-te massatges, doncs pot haver-hi alguna contraindicació.

 

tractaments d'estètica