Cosmètica

Em sento molt feliç i afortunada d'haver pogut crear la meva pròpia línia de cosmètica. Després de molts anys d'experiència amb diferents marques comercials i fer un estudi diari de la demanda i necessitats de les pells de les nostres clientas, després de molta escolta activa, he creat conjuntament amb el laboratori Carmado, especialistes en el desenvolupament i fabricació de productes per a la cura de la pell amb més de 30 anys d'experiència, la meva marca Geni Rodríguez.

Tecnologia, formulació, innovació i qualitat són els pilars dels meus productes i poden tractar d'una manera molt més personalitzada les pells més exigents. I el que m'encanta és poder oferir-vos solucions i formulacions molt potents i eficaces a un preu molt raonable. Gràcies de tot cor a totes les nostres clientes per confiar tant i tan bé en les meves creacions!

Al nostre centre també trobaràs les marques més reconegudes al nostre sector, Germain de Capuccini, Eberlin, Skin Clinic i cosmètica basada en fitoterapia i aromateràpia, 100% natural, Amai Hana: