Aparatologia

Al nostre centre d'estètica tenim aparells d’última generació per poder oferir els tractaments de bellesa més avançats a les nostres clientes.

La tecnologia avança cada cop més, avui dia és més freqüent recórrer a la medicina estètica sense cirurgia, en lloc de sotmetre’s a un operació estètica, tot gràcies als grans descobriments en el sector que permet obtenir els mateixos resultats però sense córrer cap tipus de risc.

Nosaltres disposem d’algunes de l’aparatologia més demandada de l’estètica com el Sistema Rolaction, Binary diatermia, pressoteràpia o Laser de diode SAPPHIRE.

Aconsegueix remodelar qualsevol zona, des de reduir el volum fins a eliminar la flacciditat o la cel·lulitis, ara tot és possible en poc temps, posem al teu abast la millor aparatologia d’última generació.

• Sense efectes secundaris.
• Sense recuperacions.
• Ràpid, senzill i altament eficaç.

Et convidem a conèixer el millor diagnòstic per tu de forma gratuïta, per saber quin és el millor tractament d’estètica per al teu tipus de morfologia i pell.

aparatologia

TRACTAMENT REDUCTOR

ROLLACTION, un sistema senzill, però el més eficaç del mercat i dia a dia ho està demostrant amb els seus resultats: redueix 2 talles sense perdre pes.

Aquest sistema imita el massatge de les mans del professional, amb un nivell de profunditat i una velocitat tan important que aconsegueix treballar tots els teixits alhora, des de l’epidermis fins al múscul, arribant a eliminar fins a la cel·lulitis més profunda i enquistada. El massatge profund té unes conseqüències directes sobre els diferents teixits, generant els resultats més desitjats en els tractaments corporals en estètica, com eliminar la cel·lulitis, tonificar la pell, eliminar líquids, remodelar i recuperar la figura.

Per què elimina la cel·lulitis?
EL sistema ROLLACTION provoca una compressió sobre l’adipòcit, comprimeix i trenca la seva membrana, expulsa líquids, grassa i desfets del seu interior i són canalitzats a vies d’eliminació limfàtica i sanguínia Durant el mateix tractament, ja que al mateix temps s’estan activant tots els processos metabòlics necessaris per a evacuar-los de forma natural. És l’únic sistema del mercat que accedeix a les capes més profundes on es troba la cel·lulitis més rebel.

Per què drena i elimina líquids?
El massatge profund de ROLLACTION sobre tots els teixits augmenta les funcions metabòliques i intervé positivament en un procés fisiològic anomenat OSMOSIS (fenomen de transmissió de líquids a través de membranes semipermeables), aportant permeabilitat a aquestes membranes i restablint un equilibri que facilita l’expulsió de líquids retinguts en les cèl·lules a canals limfàtics i sistema venós per a la seva evacuació.

Per què elimina la inflamació dels teixits?
Quan el metabolisme està alentit per sedentarisme, alimentació excessiva o desequilibrada, sobrepès…, es produeix un estancament de tots els desfets cel·lulars que juntament amb els líquids intersticials no poden ser traspassats pels canals limfàtics des dels diferents teixits al sistema venós per a la seva eliminació, produint-se la inflamació.
ROLLACTION amb el seu sistema de remoció sobre tots els teixits, activa d’una forma immediata el metabolisme, aconseguint restablir totes aquestes funcions d’una forma equilibrada.

Per què elimina la inflamació de l’abdomen?
Com a conseqüència de la tensió muscular en tota la zona abdominal i tub digestiu, provocada per somatización o reacció a determinats aliments, es produeixen compressions sobre diferents branques nervioses que dificulten la funció dels neurotransmisores, evitant que la informació que transporten arribi d’una forma correcta als diferents teixits i òrgans, provocant una disfunció d’aquests. Una de les conseqüències és l’alentiment del procés digestiu i l’estancament de deixalles alimentoses, líquids, gasos… que comporten a una inflamació.
ROLLACTION fa un treball profund i descontracturante de tota la musculatura llisa de la zona gastrointestinal, alliberant les zones comprimides dels sistemes nerviós i vascular, retornant així una correcta innervació i irrigació a teixits i òrgans.
Com a conseqüència es recupera la funcionalitat dels diferents òrgans alhora que estem masajeando totes les estructures internes i activant la seva funció metabòlica.

Per què remodela i recupera les formes anatòmiques?
El mètode de treball de ROLLACTION per compressió, elimina les barreres que dificulten l’arribada d’impuls nerviós, nutrients i oxigen a tots els teixits, provocant un augment del reg sanguini que els alimenta, recuperant el to muscular, la fermesa de la pell i aconseguint una remodelació de la figura femenina, en potenciar els volums estètics (musculatura) i al mateix temps eliminar els volums antiestètics (grasses, líquids…) es recuperen les formes originals del client.

Per a fer-te un diagnòstic gratuït i personalitzat posa’t en contacte amb el nostre equip, t’esperem.

ROLLACTION