Aparatologia

Al nostre centre d'estètica tenim aparells d’última generació per poder oferir els tractaments de bellesa més avançats a les nostres clientes.

La tecnologia avança cada cop més, avui dia és més freqüent recórrer a la medicina estètica sense cirurgia, en lloc de sotmetre’s a un operació estètica, tot gràcies als grans descobriments en el sector que permet obtenir els mateixos resultats però sense córrer cap tipus de risc.

Nosaltres disposem de l’aparatologia més demandada de l’estètica com el Sistema Bellaction, Indiba radiofreqüència, electroestimulació I-Shape, pressoteràpia o Làser de diode Sapphire.

Aconsegueix remodelar qualsevol zona, des de reduir el volum fins a eliminar la flacciditat o la cel·lulitis, ara tot és possible en poc temps, posem al teu abast la millor aparatologia d’última generació.

• Sense efectes secundaris.
• Sense recuperacions.
• Ràpid, senzill i altament eficaç.

Et convidem a conèixer el millor diagnòstic per tu de forma gratuïta, per saber quin és el millor tractament d’estètica per al teu tipus de morfologia i pell.

 

INDIBA

Líder mundial en tecnologia de radiofreqüència.

Aquest mètode és únic per la seva forma de treball i per al sistema Proionic que aconseguim guanyar l'elasticitat perduda, el greix disminueix, es restableix la correcta circulació sanguínia i la pell rejoveneix i es regenera. Treballem tant a nivell facial com corporal, ja que la base és donar-li la bona informació a la cèl·lula i fer que comenci a treballar més i millor. Nosaltres treballem amb l'últim model creat per la marca i potenciem el resultat amb el nostre massatge de remonte i amb tots als anys d'experiència que tenim treballant amb diferents radiofreqüències, però és cert que com INDIBA cap.

Com funciona INDIBA?
Gràcies al seu sistema afavoreix la resposta biologia del teixit, obtenint molts bons resultats en rejoveniment, revitalització, lífting i hidratació de la pell.

Fa mal el tractament?
No, són manipulacions indolores i molt agradables que aporten sensació de benestar. Els tractaments es realitzen mitjançant dos tipus d'elèctrodes: capacitiu o resistiu o els dos en la mateixa sessió segons les necessitats.

Amb quina freqüència s'ha de fer?
Encara que no hi ha límit de número de sessions, el més habitual és entre 1-2 sessions setmanals segons el tractament i l'objectiu a aconseguir.

Quantes sessions es recomanen?
Els resultats són visibles des de la primera sessió. No obstant, si volem resultats a llarg termini, recomanem fer 6 sessions en tractaments facials i entre 6-12 per als tractaments corporals.

Puc prendre sol abans i després d'un tractament indiba?
Si, no tenim contraindicacions al respecte. No obstant en cas de sobreexposició solar intensa la sessió la farem amb potències més fluixes com a tractament reparador.

Puc utilitzar INDIBA si porto rellenos, bòtox o fils tensors?
Si, INDIBA es pot utilitzar en zones amb rellenos, bòtox, fils i altres procediments estètics. És més recomanem fer INDIBA abans de fer aquests tractaments, ja que prepara molt la cèl·lula i la pell.

 

TRACTAMENT REDUCTOR

Bellaction, un sistema senzill, però el més eficaç del mercat i dia a dia ho està demostrant amb els seus resultats: redueix 2 talles sense perdre pes.

Aquest sistema imita el massatge de les mans del professional, amb un nivell de profunditat i una velocitat tan important que aconsegueix treballar tots els teixits alhora, des de l’epidermis fins al múscul, arribant a eliminar fins a la cel·lulitis més profunda i enquistada. El massatge profund té unes conseqüències directes sobre els diferents teixits, generant els resultats més desitjats en els tractaments corporals en estètica, com eliminar la cel·lulitis, tonificar la pell, eliminar líquids, remodelar i recuperar la figura.

Per què elimina la cel·lulitis?
EL sistema Bellaction provoca una compressió sobre l’adipòcit, comprimeix i trenca la seva membrana, expulsa líquids, grassa i desfets del seu interior i són canalitzats a vies d’eliminació limfàtica i sanguínia Durant el mateix tractament, ja que al mateix temps s’estan activant tots els processos metabòlics necessaris per a evacuar-los de forma natural. És l’únic sistema del mercat que accedeix a les capes més profundes on es troba la cel·lulitis més rebel.

Per què drena i elimina líquids?
El massatge profund de Bellaction sobre tots els teixits augmenta les funcions metabòliques i intervé positivament en un procés fisiològic anomenat osmosis (fenomen de transmissió de líquids a través de membranes semipermeables), aportant permeabilitat a aquestes membranes i restablint un equilibri que facilita l’expulsió de líquids retinguts en les cèl·lules a canals limfàtics i sistema venós per a la seva evacuació.

Per què elimina la inflamació dels teixits?
Quan el metabolisme està alentit per sedentarisme, alimentació excessiva o desequilibrada, sobrepès…, es produeix un estancament de tots els desfets cel·lulars que juntament amb els líquids intersticials no poden ser traspassats pels canals limfàtics des dels diferents teixits al sistema venós per a la seva eliminació, produint-se la inflamació.
Bellaction, amb el seu sistema de remoció sobre tots els teixits, activa d’una forma immediata el metabolisme, aconseguint restablir totes aquestes funcions d’una forma equilibrada.

Per què elimina la inflamació de l’abdomen?
Com a conseqüència de la tensió muscular en tota la zona abdominal i tub digestiu, provocada per somatització o reacció a determinats aliments, es produeixen compressions sobre diferents branques nervioses que dificulten la funció dels neurotransmisors, evitant que la informació que transporten arribi d’una forma correcta als diferents teixits i òrgans, provocant una disfunció d’aquests. Una de les conseqüències és l’alentiment del procés digestiu i l’estancament de deixalles alimentoses, líquids, gasos… que comporten una inflamació.
Bellaction fa un treball profund i descontracturante de tota la musculatura llisa de la zona gastrointestinal, alliberant les zones comprimides dels sistemes nerviós i vascular, retornant així una correcta innervació i irrigació a teixits i òrgans.
Com a conseqüència es recupera la funcionalitat dels diferents òrgans alhora que estem treballant totes les estructures internes i activant la seva funció metabòlica.

Per què remodela i recupera les formes anatòmiques?
El mètode de treball de Bellaction per compressió, elimina les barreres que dificulten l’arribada d’impuls nerviós, nutrients i oxigen a tots els teixits, provocant un augment del reg sanguini que els alimenta, recuperant el to muscular, la fermesa de la pell i aconseguint una remodelació de la figura femenina, en potenciar els volums estètics (musculatura) i al mateix temps eliminar els volums antiestètics (grasses, líquids…) es recuperen les formes originals del client.

 

I-SHAPE, L'ÚLTIMA NOVETAT DEL SECTOR ESTÈTIC

L'acció de I-Shape permet transmetre una estimulació directa i profunda als músculs creant fins a 40.000 contraccions musculars en una sessió de 25 minuts. Aconseguint així l'eliminació de greix, guanyar musculatura i tonificar la pell.
Utilitzant la tecnologia d'electroestimulació per tractar diferents zones al mateix temps obtenint resultats en poques sessions.

PER A FER-TE UN DIAGNÒSTIC GRATUÏT I PERSONALITZAT POSA’T EN CONTACTE AMB EL NOSTRE EQUIP, T’ESPEREM.