Bronzejat

En el nostre centre d'estètica Cardedeu disposem d'una nova cabina de bronzejat vertical i ultraràpida.

K SUN BRONZEJAT DE PRIMERA CLASSE

El somni d’una blanca platja tropical, l’emoció de perdre’s en un indret paradisíac, la bellesa del sol acaronant la nostra pell cada dia… K sun, el solàrium vertical que abraça el glamour.

Què té d’especial el vostre solàrium?
Utilitza tubs fluorescents especials i més potents, per bronzejar a nivell facial i corporal, que emeten raigs UV de diverses longituds d’ona. I com a novetat incorpora una base reflectant a on l’usuari s’hi col·loca al damunt i li permet bronzejar-se les cames d’una manera més precisa i uniforme. El disseny del solàrium permet que el cos sempre estigui a la mateixa distància de les llums i per tant que no es creïn zones d’ombres, aconseguint així un bronzejat uniforme a tot el cos. Les llums arriben a la temperatura d’ús adequada amb 2 segons (altres triguen 2 minuts en aconseguir-ho) i això permet oferir uns millors resultats de bronzejat amb el mateix temps d’exposició. A més a més, la intensitat de les llums és constant durant tota la sessió.

Quins resultats obtindrem?
Un bronzejat perfecte, de més llarga durada, més lluminós i una pell més hidratada i cuidada sessió rere sessió.

Quantes sessions necessito per a bronzejar-me?
Aquestes sessions dependran de la tipologia de pell i dels resultats que vulguis aconseguir amb elles. Nosaltres sempre t’aconsellem els temps necessaris d’exposició solar en funció de la teva tipologia de pell i de la teva necessitat.

Un consell per a un millor bronzejat?
Cuidar la teva pell abans i després de les sessions de bronzejat. L’ús de cosmètica abans i després de les sessions de sol augmenta considerablement els resultats del bronzejat (entre un 30% i un 40%) i la durada del teu color. Gràcies a la cosmètica especial per a raigs UV podràs treure el màxim rendiment a la teva sessió de bronzejat. Disposem d’un ampli ventall de cremes que s’ajusten a les necessitats de cada tipologia de pell per tal de proporcionar un millor resultat.

Oferim sessions puntuals així com també bonus especials de diverses sessions per tal d’oferir-vos millors preus. Paks de 5+1 ide 10+3 de regal.

bronzejat