Depilació

T’oferim diverses opcions de depilació: Cera tèbia i calenta (cames senceres, aixelles, engonals, facial, braços, esquena, pubis integral, natges, pit i abdomen). Sempre amb ceres d’alta qualitat i de la mà de professionals amb experiència.

Depilació laser

LASER DIODE SAPPHIRE LS-1200

No estiguis esclavitzat/da pels teus pèls!
Digues adéu a la depilació a la cera, la maquineta o la crema que irrita i lesionen la pell! Tot això forma part del passat.
Saps lo còmode i higénic que es estar depilat/da tot l’any? Poder anar amb total llibertat al gym, a la piscina o on vulguis,sense tenir que preocupar-te més per la depilació?
Al Centre d’estètica Geni Rodríguez treballem amb el Làser Sapphire LS-1200, el làser de diode més eficaç en alta potència.

Com funciona la depilació amb el làser de diode d’alta potencia?
El Làser Diode emet una llum monocromàtica que viatge en una sola direcció i que té una longitud d’ona determinada, per la qual cosa concentra la radiació en un sol punt.
La màquina aplica un focus de llum directe sobre el pèl. La melanina, és el pigment que s’encarrega de donar color al pèl i a la pell, absorbeix millor aquesta llum per què és d’un sol color i directe. Aquesta llum es transforma en color i destrueix l’arrel del pèl per combustió.
La diferència que trobem amb altres sistemes làser, està en la longitud de l’ona de llum que emet. El Làser diode ataca el fol·licle del pèl de forma més permanent perquè penetra més profundament en la pell.

Quantes sessions necessito?
En la primera sessió, la tècnic especialista examinarà la teva pell, el teu borrissol i pèl, i et recomanarà el número de sessions i la freqüència que necessitaràs per eliminar-lo.

És dolorós?
El dolor depèn del llindar que tingui cada persona. El Làser Sapphire LS1200 porta un sistema nou de refrigeració per compressió que disminueix la temperatura fins a -5ºC constants durant tota la sessió, per la qual cosa la sensació gelada del capçal fa que el tractament sigui agradable i pràcticament indolor si el comparem amb la resta de les depilacions làser del mercat.

Per a quin tipus de pèl serveix?
El Làser Sapphire LS-1200 depila de forma eficaç sense importar la pigmentació de la pell o el gruix i color del pèl per tant és eficaç en qualsevol zona del cos.

SAPPHIRE