INDIBA

INDIBA EDNA PRO és líder mundial en tecnologia de radiofreqüència

Aquest mètode és únic per la seva forma de treball i per al sistema Proionic que aconseguim guanyar l’elasticitat perduda, el greix disminueix, es restableix la correcta circulació sanguínia i la pell rejoveneix i es regenera. Treballem tant a nivell facial com corporal, ja que la base és donar-li la bona informació a la cèl·lula i fer que comenci a treballar més i millor. Nosaltres treballem amb l’últim model creat per la marca i potenciem el resultat amb el nostre massatge de remonte i amb tots als anys d’experiència que tenim treballant amb diferents radiofreqüències, però és cert que com INDIBA cap.

Com funciona INDIBA?
Gràcies al seu sistema afavoreix la resposta biologia del teixit, obtenint molts bons resultats en rejoveniment, revitalització, lífting i hidratació de la pell.

Fa mal el tractament?
No, són manipulacions indolores i molt agradables que aporten sensació de benestar. Els tractaments es realitzen mitjançant dos tipus d’elèctrodes: capacitiu o resistiu o els dos en la mateixa sessió segons les necessitats.

Amb quina freqüència s’ha de fer?
Encara que no hi ha límit de número de sessions, el més habitual és entre 1-2 sessions setmanals segons el tractament i l’objectiu a aconseguir.

Quantes sessions es recomanen?
Els resultats són visibles des de la primera sessió. No obstant si volem resultats a llarg termini recomanem fer 6 sessions en tractaments facials i entre 6-12 per als tractaments corporals.

Puc prendre sol abans i després d’un tractament indiba?
Si, no tenim contraindicacions al respecte. No obstant en cas de sobreexposició solar intensa la sessió la farem amb potències més fluixes com a tractament reparador.

Puc utilitzar INDIBA si porto rellenos, bòtox o fils tensors?
Si, INDIBA es pot utilitzar en zones amb rellenos, bòtox, fils i altres procediments estètics. És més recomanem fer INDIBA abans de fer aquests tractaments, ja que prepara molt la cèl·lula i la pell.