Bonus i Vals Regal

En el nostre centre d'estètica disposem de:

BONUS
Gaudeix-ne i beneficiat de grans descomptes!
Per fidelitzar al client i agraïr la confiança dipositada en nosaltres dia rera dia, tots els nostres tractaments disposen d’un 10+2.

VALS REGAL
Regala bellesa, regala salut
Ara pots, i de forma molt senzilla, triar entre:
• Realitzar una compra d’un dels múltiples serveis que tenim dins de la nostra extensa llista.
• Realitzar la compra d’un import determinat, i que el beneficiari del xec canviï aquest import pel que més li vingui de gust.

Ens adaptem al teu pressupost. Desde una hidratació facial básica per 35 € fins a tot el que et vulguis gastar, ja que farem del teu regal, el regal perfecte!
Pots triar qualsevol tractament dels que realitzem en el nostre centre i te’l preparem en un val regal per a aquesta persona especial. Des d’un massatge, algun tractament facial, una sessions de depilació làser, un bono de bronzejat o el tractament estrella MÁS TOP com els nostres exclusius rituals de bellesa.
Aquests rituals són tractaments corporals i facials complets d’una duració aproximada de gairebé 2 hores, on l’objectiu és desconnectar per tornar a connectar amb la teva i amb l’entorn. Es tracta de exfoliació corporal, envoltura, tractament facial i hidratació completa.
• RITUAL DE TARONJA
• RITUAL DE TÈ VERD
• RITUAL DE RAÏM