Bonus i Vals Regal

En el nostre centre d'estètica disposem de:

BONUS
Gaudeix-ne i beneficiat de grans descomptes!
Per fidelitzar al client i agraïr la confiança dipositada en nosaltres dia rera dia, tots els nostres tractaments disposen d’un 10+2.

VALS REGAL
Regala bellesa, regala salut
Ara pots, i de forma molt senzilla, triar entre:
Realitzar una compra d’un dels múltiples serveis que tenim dins de la nostra extensa llista.
Realitzar la compra d’un import determinat, i que el beneficiari del xec canviï aquest import pel que més li vingui de gust.

  • Ens adaptem al teu pressupost. Desde una hidratació facial básica per 30 € fins a tot el que et vulguis gastar, ja que farem del teu regal, el regal perfecte!

 

 

Pots triar qualsevol tractament dels que realitzem en el nostre centre i te’l preparem en un val regal per a aquesta persona especial. Des d’un massatge, algun tractament facial, una sessions de depilació làser, un bono de bronzejat o el tractament estrella MÁS TOP com els nostres exclusius rituals de bellesa.
Aquests rituals són tractaments corporals i facials complets d’una duració aproximada de gairebé 2 hores, on l’objectiu és desconnectar per tornar a connectar amb la teva i amb l’entorn. Es tracta de exfoliació corporal, envoltura, tractament facial i hidratació completa.
• RITUAL DE TARONJA
• RITUAL DE TÈ VERD
• RITUAL DE RAÏM

 

 

I ara també tenim a la teva disponibilitat els packs de Germaine de Capuccini, que pagant tant sols la crema del tractament habitual de regal el contorn de ulls LIFT(IN) valorat en 47 €. Aprofita aquesta promoció de Nadal per regalar o regalarte bellessa. T'esperem per assesorarte i triar amb tú el millor tractament que necesita la teva pell.