tractaments d'estètica

Tractaments Corporals

En el nostre centre d’estètica Cardedeu tenim una àmplia gama de tractaments corporals per poder oferir el millor tractament a cadascún dels nostres clients.

Peeling corporal amb sals del mar mort: Elaboració de preparats amb sals del mar mort, oli d’atmetlles o avellanes i olis essencials segons els beneficis que volem obtenir.

Fangteràpia: Les propietats curatives del fang es basen en el poder regenerador, refrescant, desinflamant, descongestionant, purificador, cicatritzant, antisèptic, absorbent i calmant que posseeix la terra. S’aplica un embolcall i es cobreix amb manta de sudoració.

Algoteràpia: Mitjançant l’embolcall amb algues el nostre organisme absorbeix molts oligoelements que li ajuden a remineralitzar-se. Les algues exerceixen un efecte relaxant, calmen el dolor i són antiinflamatòries. També eliminen toxines i estimulen la circulació. L’algoteràpia està recomanada per un ventall molt ampli de tractaments: Millorar algunes malalties de la pell, ajuda en casos de sobrepes, celul·litis i si redueix el dolor si patim seqüeles de traumatismes ossis.

Drenatge limfàtic: El drenatge limfàtic es basa en l’ús de moviments lleugers, rítmics i helicoïdals per accelerar el moviment dels fluids limfàtics de l’organisme.L’ús més comú i tradicional del drenatge limfàtic manual, en clínica, és la reducció d’edemes. Però en els últims anys s’ha començat a utilitzar per tractaments estètics. Està especialment indicat per
edemes, transtorns d’origen reumàtic, cames cansades, i també per afavorir l’eliminació de líquids, la celul·litis.
El drenatge limfàtic s’utilitza habitualment i amb molt bons resultats com a tractament post-liposucció.

Quiromassatge (parcial o complert): L’acció del quiromassatge o massatge terapèutic, consisteix en pressionar, fregar o copejar rítmicamentel amb les mans i amb la intensitat adequada, determinades zones del cos (principalment les masses musculars) amb finalitats terapèutiques, esportives, de relaxació, etc.
Es poden realitzar, entre d’altres manipulacions, amassaments, friccions, percussions, pessics, frecs, petits clics i vibracions.

Massatge anti-estrès: El massatge relaxant actua sobre els punts de tensió del pacient. Es realitzen moviments circulars en nusossituats a l’esquena, el múscul trapezi i la columna. Per aconseguir una major relaxació del pacient es poden utilitzar l’aromateràpia i la musicoteràpia.Aquest tipus de massatge està indicat per a persones amb dificultat per agafar el son, excés d’activitat, estrès, humor canviant o mala concentració.

Massatge per a l’embaràs: Els massatges durant l’embaràs actuen com una teràpia corporal que ajuden a la futura mare a sentir-se millor, reduint el cansament i l’estrès. Com sabem, durant el període de l’embaràs, el cos de la dona pateix diversos canvis i alguns arriben a causar incomoditat, tensió, fatiga o angoixa. Els massatges ajuden a reduir les molèsties.

No oblidis consultar al teu metge abans de fer-te massatges, doncs pot haver-hi alguna contraindicació.